V. Oladipo nusprendė nevykti į „Disney World“ parką Orlande, kur bus tęsiamas dėl koronaviruso pandemijos nutrauktas 2019-20 metų sezonas.

„The Athletic“ krepšininkas sakė, kad tokiomis sąlygomis žaisdamas nesijaustų gerai. V. Oladipo praėjusį sezoną buvo patyręs sunkią traumą ir grįžo į aikštę šių metų sausį, likus 6 savaitėms iki karantino paskelbimo.

„Tikrai noriu žaisti. Mane kaip kovotoją ir komandos draugą tai plėšia pusiau. Jaučiu, kad mano reabilitacija tikrai gera ir aš artėju prie savo 100 proc. Padidėjusi rizika gauti traumą, žaidžiant penki prieš penkis, sustabdytų mano progresą.

Neaiškus „burbulo“ Orlande formatas taip pat neleidžia man gerai jaustis. Turiu būti protingas ir šis sprendimas nėra lengvas, tačiau tikiu, kad tęsdamas reabilitaciją būsiu visiškai sveikas 2020-21 metų sezoną. Tai teisingas sprendimas“, – teigė jis.

„Pacers“ vyks į Orlandą liepos 9 dieną. Šiuo metu Indianos ekipa yra 5 Rytų konferencijos vietoje su 39 pergalėmis ir 26 pralaimėjimais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)