Kaip skelbia „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania, vos 10 pergalių per 26 sezono rungtynes iškovojusi Indianapolio ekipa jau netrukus gali atsidurti mainų sūkuryje, o į juos būti įtrauktas ir komandai atstovaujantis 25-erių Domantas Sabonis.

Pasak Sh. Charanios, „Pacers“ klubas yra atviras pasiūlymams dėl galimo puolėjo Cariso LeVerto bei aukštaūgių grandies žaidėjų – D. Sabonio ir Myleso Turnerio išmainymo.

Anot pranešimo, žuvys „Pacers“ užmestuose mainų tinkluose gali suspurdėti labai greitai, nes Indianapolio klubo bandymas dairytis rinkoje sulaukė didelio kitų NBA lygos klubų dėmesio.

D. Sabonis „Pacers“ žaidžia nuo 2017-ųjų ir šį sezoną NBA lygoje renka po 17,8 taško ir atkovoja po 12 kamuolių.

Praėjusį sezoną lietuvis buvo rezultatyvesnis – jis vidutiniškai pelnydavo po 20,3 taško per susitikimą. Visgi aukštaūgis nepadėjo „Pacers“ prasibrauti į atkrintamąsias, o komandos vyriausiojo trenerio postą paliko vos sezoną jame prabuvęs Nate'as Bjorkgrenas.

„Pacers“ vasarą sudarė sutartį su patyrusiu NBA lygos specialistu Ricku Carlisle'u, tačiau kol kas įdiegti pergalingos sistemos komandos žaidime 62-ejų amerikiečiui nepavyksta.

Į „Pacers“ lietuvis 2017-aisiais persikėlė po abipusių mainų su Oklahomos „Thunder“ klubu. Dabartinis sezonas 25-erių vidurio puolėjui NBA lygoje yra jau šeštasis.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)