Nuo atsarginių suolo į aikštę žengęs Domantas Sabonis žaidė 12 minučių, per jas pelnė 4 taškus (2/3 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai), atkovojo 4 kamuolius, po kartą prasižengė ir suklydo, o jo +/- rodiklis siekė +7.


Tai buvo antrasis „Warriors“ vizitas Oklahomoje nuo to laiko, kai buvusi „Thunder“ žvaigždė Kevinas Durantas pasirašė sutartį su Oklando komanda praėjusią vasarą. K. Durantas nuo vasario mėnesio nežaidžia dėl kairės kojos kelio traumos.

Net ir be K. Duranto aikštėje kunkuliavo neigiamos emocijos. Stephenas Curry varžovams metant baudos metimus susistumdė su „Thunder“ žaidėju Semaju Christonu baigiantis antrajam kėliniui.

Į incidentą įsitraukė „Thunder“ lyderis Russellas Westbrookas ir „Warriors“ puolėjas Draymondas Greenas. Visi keturi gavo technines pražangas.

NBA vicečempionai diktavo savo sąlygas Oklahomoje, neleisdami varžovams nė pagalvoti apie pergalę. Svečiai vienu metu pirmavo net 27 taškais.


Nugalėtojus į priekį vedė „Splash Brother“ vadinamas duetas K. Thompsonas ir S. Curry. K. Thompsono sąskaitoje 34 taškai (5/6 dvitaškiai, 7/15 tritaškiai, 3/3 baudos), 6 atkovoti kamuoliai, 2 rezultatyvūs perdavimai ir 2 perimti kamuoliai.

Daugiausiai nuo trijų taškų linijos atakavęs S. Curry pataikė 7 tolimus metimus iš 12. Iš viso „Warriors“ žvaigždės sąskaitoje 23 taškai, 4 atkovoti kamuoliai, 6 rezultatyvūs perdavimai.

Oklahomos „Thunder“ klubas Vakarų konferencijoje žengia 6-oje pozicijoje, „Golden State Warriors“ rikiuojasi pirmas.

Thunder“: Victoras Oladipo 17, Russellas Westbrookas ir Enesas Kanteris po 15, Tajus Gibsonas 10.

Warriors“: Klay Thompsonas 34, Stephenas Curry 23, JaVale'as McGee 10.