2019-ų metų naujokų biržoje iki pat 44-ojo šaukimo savo pavardės neišgirdęs vidurio puolėjas Denveryje praleido du su puse sezono, per kuriuos jam aikštėje pasirodyti teko vos 53 kartus.

Šių metų pirmenybėse Bolas sužaidė 14 rungtynių, kuriose per nepilnas šešias vidutiniškai žaistas minutes jo rezultatyvumo vidurki siekė 2,4 taško. Dvitaškius aukštaūgis metė 61, o tritaškius – 25 proc. taiklumu.

218 cm ūgio krepšininko tėvas Manute Bolas NBA lygoje praleido dešimt sezonų. Net 231 cm ūgio vidurio puolėjas per savo karjerą sužaidė 624 rungtynes, per kurias jam pavyko blokuoti net 2086 varžovų metimus.

Po sezono apribotu laisvuoju agentu tapsiantį sudanietį į savo gretas priėmė vieni iš Rytų konferencijos autsaiderių Detroito „Pistons“. Priešpaskutinėje turnyro lentelės vietoje su 8 pergalėmis ir 30 pralaimėjimų žengiantis Mičigano valstijos klubas į Denverį mainais išsiuntė patyrusį atakuojantį gynėją Rodney McGruderį ir 2022-ų metų naujokų biržos Bruklino „Nets“ antrojo rato šaukimą.

Liepos pabaigoje 31-ąjį gimtadienį švęsiantis McGruderis šiame sezone fiksavo žemiausius savo karjeros žaistų minučių (9,5), tritaškių taiklumo (24 proc.) ir rezultatyvumo (2,5) vidurkius.

Be traumuotų Jamalo Murray ir Michaelo Porterio sezoną tęsiantys „Nuggets“ (19-18) šiuo metu žengia septintoje Vakarų konferencijos turnyro lentelės vietoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)