„Manau, kad jis suvokia, kad negalės žaisti namų rungtynių. Manau, kad tikrai turėsime žaisti be jo šiais metais. Tik klausimas, kada, kur ir kiek“, – savaitgalį kalbėjo „Nets“ vyriausiasis treneris Steve'as Nashas.

„Nets“ klubo situacija keičiasi, nes pasirengimo etape ir priešsezoninėse rungtynėse kalbėta, kad prasidedant naujam NBA sezonui komandoje bus visi žaidėjai.

Likus savaitei iki reguliariojo sezono pradžios „Nets“ atrodo jau susitaikė su faktu, kad K. Irvingas negalės žaisti namų rungtynių galbūt net visą sezoną. Pagal Niujorko miesto sveikatos priežiūros institucijų priimtas taisykles, nesiskiepiję asmenys negali dalyvauti dideliuose renginiuose po stogu, taigi ir „Barclays Center“ arenoje, kur „Nets“ žaidžia namų rungtynes.

Įdomu, kad „Nets“ treniruočių bazė klasifikuojama kaip privatus ofisas, todėl apribojimai čia negalioja ir K. Irvingas gali treniruotis kartu su komanda. Pagal NBA taisykles, NBA žvaigždė galės žaisti išvykos rungtynėse. Kaip komanda sugebės šią situaciją suvaldyti, kol kas nėra aišku.

„Atrodo, mes galėsime su Kyrie žaisti svečiuose, tačiau kaip tai darysime, jei nematysime jo savaitę, – klausė S. Nashas žiniasklaidos atstovų savaitgalį. – Akivaizdu, kad svarbiausia – saugumas. Kol kas dar stengiamės apdoroti informaciją, kurią gauname“.

K. Irvingas neišvyko su komanda į Filadelfiją, kur pirmadienį „Nets“ žais priešsezonines rungtynes su vietos „76ers“. Kol kas neaišku, ar komanda apskritai įtrauks jį į sudėtį.

Praėjusį sezoną K. Irvingas buvo vienas kertinių žaidėjų Bruklino komandoje. Jis aikštėje vidutiniškai per rungtynes žaidė po 35 min., pelnė 26,9 taško, atkovojo 4,8 kamuolio ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Bruklino komanda reguliarųjį NBA sezoną pradės spalio 19 dieną Milvokyje, kur susigrums su čempionų titulą ginančia „Bucks“.

Sekmadienio priešsezoninių rungtynių rezultatai:

Orlando „Magic“ – Sant Antonijaus „Spurs“ 100:101

Klivlando „Cavaliers“ – Čikagos „Bulls“ 101:102

Milvokio „Buks“ – Oklahomos „Thunder“ 130:110

Los Andželo „Lakers“ – Finikso „Suns“ 94:123

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)