Pastarieji sezoną NBA pratęsė po „įkrintamųjų“ rungtynių, kuriose praėjusią savaitę po pratęsimo 108:102 pranoko Minesotos „Timberwolves“ ekipą.

Memfiio klubas buvo tituluojamas geriausiai namuose rungtyniavusia NBA komanda (35 pergalės ir 6 nesėkmės), tačiau namų pranašumą prarado jau pirmose atkrintamųjų rungtynėse.

Savo karjeros rungtynes atkrintamosiose sužaidė Rui Hachimura, nuo atsarginių suolo kilęs japonas prie „Lakers“ pergalės prisidėjo 29-iais taškais, iš jų 21-ą pelnė antroje dvikovos pusėje.

38-erių LeBronas Jamesas atkrintamąsias pradėjo dvigubu dubliu – 21 taškas ir 11 atkovotų kamuolių, Anthony Davisas taip pat fiksavo panašią statistiką – 22 taškai ir 12 atkovotų kamuolių.

Antrosios rungtynės balandžio 20-ą taip pat vyks Memfyje.

„Grizzlies“ reguliariajame sezone Vakaruose finišavo antroje vietoje, „Lakers“ – 7-oje, tad turėjo pakovoti „įkrintamosiose“, jog sezonas nesibaigtų jau balandžio pradžioje.

Solidžiai prie pergalės prisidėjo Austinas Reavesas, pelnęs 23 taškus, įskaitant devynis iš eilės paskutinėmis minutėmis, kai „Lakers“ įgijo pergalingą pranašumą.

Memfio ekipoje – nerimas dėl lyderio Ja Moranto: krepšininkas ketvirtame kėlinyje buvo priverstas palikti aikštę dėl rankos traumos.

Ja Morant (Getty Images via AFP)

Nėra aišku, ar skausmus jaučiantis J. Morantas bus pasiruošęs trečiadienio vakaro rungtynėms.

Įpusėjus rungtynėms šeimininkai pirmavo 65:59. Po pertraukos komandos keitėsi taškais ir nė viena ekipa neįgijo solidesnio pranašumo.

Lemiamame ketvirtyje likus beveik 9 min. „Grizliai“ dar pirmavo 101:98, tačiau tuomet pralaimėjo atkarpą 0:10.

Memfio krepšininkai pavijo svečius (likus 3:11 min. – 112:113), tačiau „Lakers“ atsakė spurtu net 15:0 ir iškovojo pergalę 128:112.

„Grizzlies“: Jarenas Jacksonas Jr 31, Desmondas Bane'as 22, Ja Morantas 18, Dillonas Brooksas 15 taškų.

„Lakers“: Rui Hachimura 29, Austinas Reavesas 23, Anthony Davisas 22, LeBronas Jamesas 21 taškas.

LeBron James
Rui hHachimura
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)