Paprašytas palyginti Hjustoną ir Naująjį Orleaną D. Motiejūnas tikino, kad po truputį pamilsta naująją gyvenamąją vietą.

„Hjustone praleidau 4 metus ir persikėliau į Naująjį Orleaną – miestą, kuris niekada nemiega. Kai mėginu vidurnaktį užmigti, už lango šėlsta vakarėliai, kažkas muša būgnus. Kažkas skirtingo. Žmonės čia visuomet geros nuotaikos, apsiprantu“, – komentavo D-Mo.

Naktimis ramybės lietuviui neduoda triukšmas gatvėje, o ar jis susitaikė su savo vaidmeniu „Pelicans“ ekipoje? Kovo mėnesį per 7 rungtynes nė taško nepelnęs ir aikštėje vos 12 minučių praleidęs D. Motiejūnas šios statistikos nesureikšmina.

Anot jo, darbas su dviem geriausiais „centrais“ Anthony Davisu ir DeMarcusu Cousinsu viską atperka: „Džiaugiuosi, kad išnaudojau progas, kurias man suteikia aikštėje. Esu laimingas, kad galiu treniruotis su geriausiais pasaulyje aukštaūgiais. Tai man didelė patirtis.“

D-Mo „Pelicans“ marškinėlius vilki jau daugiau kaip 2 mėnesius. Per 26 rungtynes jis vidutiniškai pelnė 4,1 taško ir atkovojo 3,3 kamuolio.

NBA lygoje puolėjas žaidžia penktą sezoną su pertraukomis dėl nugaros operacijos, reabilitacijos ir užsitęsusių derybų dėl naujos sutarties.

Interviu vaizdo įrašą rasite čia.