Penkis kartus NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse dalyvavęs krepšininkas neslepia, jog vidiniai demonai ramybės neduoda ir dabar.

„Nėra taip, kad depresiją galėtumei išjungti vienu mygtuko paspaudimu“, – JAV televizijos laidoje „In Depth with Graham Bensinger“ sakė K. Love'as, pabrėžęs, jog vidines problemas svarbu išsakyti garsiai, kad galėtumei jas spręsti.

Ilgametis Klivlando „Cavaliers“ klubo atstovas teigė į giliausią depresijos duobę įkritęs 2012 metais.

„Buvo labai sunkių dienų. Kentėjau nuo apsišaukėlio sindromo. Nesijaučiau vertas to, ką gaunu, nesijaučiau pasiekęs tiek, kiek galėčiau. Tarsi klastočiau savo paties gyvenimą.

Tuomet ateitis prarado bet kokią prasmę. Kai prarandi viltį, lieka tik noras, kad skausmas tavo sieloje liautųsi. Kuomet tokia dvasinė būklė tęsiasi daugelį dienų, kyla savižudiškų minčių. Tai buvo tikrai baisus mano gyvenimo etapas“, – atviravo K. Love'as.

Nors „Cavaliers“ nepateko į vasarą Orlande vykusį baigiamąjį NBA sezono „burbulą“, vidurio puolėjas teigė sulaukęs kelių psichologinių bėdų taip pat turėjusių žaidėjų skambučių iš Floridos.

„Jie ieškojo pagalbos, daugiausia dėl to, jog du mėnesius gyveno atskirai nuo savo šeimos narių“, – sakė žaidėjas, įkūręs savo vardo paramos fondą, teikiantį psichologinę pagalbą.

Praėjusiame sezone „Cavaliers“ „centras“ per rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 17,6 taško, 9,8 atkovoto kamuolio ir 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)