Dėl vasarą atliktos stuburo išvaržos operacijos rungtyniauti vis dar negalintis 28-erių R. Bullockas sulaukė dar vieno likimo smūgio.

Praėjusį pirmadienį jį pasiekė žinia, jog per Baltimorėje įvykusį susišaudymą sunkiai sužeista jo 22-ejų metų sesuo Keiosha More. Medikams išgelbėti jos gyvybės nepavyko – mergina mirė ligoninėje.

Ji tapo susišaudymo, kuriame buvo nukentėjo 9 asmenys, auka. Trys iš susišaudymo metu nukentėjusių asmenų mirė.

Vietos policija pradėjo tyrimą, tačiau kol kas nėra aišku, dėl kokios priežasties kilo šaudynės ir kas yra pagrindiniai tragedijos kaltininkai.

Ši nelaimė – jau antra R. Bullocko šeimoje. 2014-aisiais, kai krepšininkas dar žaidė Los Andželo „Clippers“ komandoje, taip pat Baltimorėje mirtinai peiliu subadyta buvo ir kita jo sesuo – translytė Mia Henderson. Tai buvo nusikaltimas, įvykdytas iš neapykantos netradicinės seksualinės orientacijos ir transseksualiems asmenims.

M. Henderson mirtis tuomet labai sukrėtė R. Bullocką – nuo tada krepšininkas tapo aktyviu LGBT judėjimo teisių gynėju, tapo pirmuoju NBA žaidėju, sudalyvavusiu Niujorko homoseksualų eitynėse ir jose viešai važiavusiu ant pakylos.

Antrą seserį praradęs R. Bullockas savo širdgėlą išliejo „Instagram“ socialiniame tinkle.

„Niekada gyvenime nesijaučiau toks sulaužytas. Dvi mano karalienės iškeliavo, ir man tai yra labai skaudus smūgis. Gyvenimas niekada nebebus toks pat. O, kaip norėčiau su ja pasikalbėti paskutinį kartą... Aš padariau klaidą kaip brolis, nesugebėjęs jų apginti nuo tose gatvėse sėjamo skausmo. Negaliu patikėti, kad taip atsitiko. Kas nors prižadinkite mane iš šito slogučio..“, – išgyveno krepšininkas.


Abi tragedijos nutiko Bullocko gimtojoje Baltimorėje, iš kurios krepšininkas išvyko studijuoti į Šiaurės Karolinos universitetą, o vėliau pradėjo savo profesionalo karjerą. Abi žuvusios žaidėjo seserys liko gimtajame mieste, kuriame nusikalstamumas yra vienas iš didžiausių JAV.

Anot policijos pranešimų, per šiuos metus Baltimorėje jau buvo nužudyti 283 asmenys. Pernai per tą patį laiką – 258 asmenys. Dar 663 žmonės per šiuos metus susišaudymuose Baltimorėje buvo sužeisti.

R. Bullockas NBA lygoje rungtyniauja nuo 2013-ųjų. Keletą kartų jis buvo išsiųstas į NBA antrinę G lygą.

Praėjusį sezoną Detroito „Pistons“ komandoje jis per rungtynes pelnydavo po 12,1 taško.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)