ESPN šaltiniai tvirtina, kad tai liečia NBA lygos būstinėje Niujorke dirbančius skyrių vadovus, įskaitant ir NBA komisarą Adamą Silverį ir jo pavaduotoją Marką Tatumą.

Teigiama, kad algos bus apkarpytos nedelsiant ir sumažinti darbo užmokesčiai galios pandemijos metu.

„Tai precedento neturintis laikmetis, kaip ir kitos kompanijos, turime imtis trumpalaikių žingsnių norint sumažinti ekonominį poveikį mūsų verslui bei organizacijai“, – teigė NBA atstovas spaudai Mike'as Bassas.

ESPN tvirtina, kad algų apkarpymai nepalies likusių organizacijos specialistų.

NBA lyga buvo sustadyta kovo 11-ą tikintis, kad pavyks čempionatą atnaujinti užbaigiant reguliarųjį sezoną ir finišuoti atkrintamosiomis.

Neseniai NBA padidino savo kredito lubas iki 1,2 milijardo dolerių, tai suteiks organizacijai daugiau finansinio lankstumo.

Sprendimų ėmėsi ir Filadelfijos „76ers“, klubas ketino 20 proc. sumažinti algas tiems darbuotojams, kurie per metus uždirba 50 tūkst. dolerių ir daugiau.

Bet dėl priešiškos reakcijos klubo viduje ir išorės veiksnių klubas darbuotojams visgi mokės pilnus atlyginimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)