Nesėkmingai šios rungtynės susiklostė Domantui Saboniui. Starto penkete rungtynes pradėjęs lietuvis per 24 aikštėje praleistas minutes surinko 3 taškus (1/5 metimų iš žaidimo) ir 3 atkovotus kamuolius, o rungtynių įvykius ketvirtajame kėlinyje stebėjo nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

Septintąjį trigubą dublį iš eilės pasiekė Russellas Westbrookas, pakartojęs Michaelo Jordano ir Oscaro Robertsono atitinkamai 1988-89 ir 1961-62 metų sezonuose pasiektas serijas. Iki absoliutaus NBA rekordo „Thunder“ lyderiui trūksta dar dviejų tokių pasirodymų: Wiltas Chamberlainas 1967-68 metų pirmenybėse trigubą dublį surinko devyneriose rungtynėse iš eilės.

Rezultatyviausias karjeros rungtynes sužaidė „Thunder“ vidurio puolėjas iš Naujosios Zelandijos Stevenas Adamsas, pasižymėjęs galingu dvigubu dubliu: 24 taškai ir 10 atkovotų kamuolių. Šeimininkams koją kišo prastas pataikymas iš toli (7/28 trit.), silpnas atsarginių žaidėjų indėlis (24 taškai prieš 44 „Rockets“ gretose) ir aukštas klaidų skaičius (17, iš kurių net 8 surinko R. Westbrookas).

Lygos superžvaigždžių dvikovoje tikraisiais laimėtojais tapo puikiai gynyboje prieš Jamesą Hardeną ir Russellą Westbrooką pasirodę Andre Robersonas ir Patrickas Beverley. „Rockets“ lyderis iš žaidimo pataikė 6/23 metimų, „Thunder“ įžaidėjas – 8/25 ir 0/7 tritaškių. P. Beverley priešpaskutinės šeimininkų atakos metu uždengė rezultatą persverti galėjusį R. Westbrooko tritaškį metimą taip, jog kamuolys net nelietė lanko.

„Thunder“: Russellas Westbrookas (10 atk. kam., 10 rez. perd.) 27, Stevenas Adamsas (10 atk. kam., 8/9 metimų iš žadimo, 8/9 baudų) 24 taškai.

„Rockets“: Jamesas Hardenas (9 atk. kam., 12 rez. perd.) 21, Ericas Gordonas 17, Ryanas Andersonas (4/11 trit.) 14 taškų.

Šeimininkai nepasinaudojo galimybe pergalių skaičiumi susilyginti su Hjustono klubu ir lieka šeštoje vakarų konferencijos vietoje. „Rockets“ po pergalės dalinasi trečią/ketvirtą vietas su Los Andželo „Clippers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)