Pranešama, kad įprasta varžybų sistema gali būti koreguojama: vietoje 82 mačų reguliariajame sezone ekipos gali sužaisti 72, nevyks „Visų žvaigždžių“ savaitgalio renginiai.

Dėl nesitaisančios koronaviruso situacijos Šiaurės Amerikoje NBA praranda viltis grįžti su žiūrovais tribūnose, bet dar nėra apsisprendusi, ar toliau reikės kliautis praėjusią vasarą Orlande išbandyto „burbulo“ formatu.

Nugalėtoją išsiaiškinti tikimasi iki Tokijo olimpinių žaidynių starto, numatyto kitų metų liepos 23 d.

Tai reikštų, jog geriausi pasaulio krepšininkai galėtų prisijungti prie savo šalių rinktinių olimpiadoje.

Kita vertus, ar birželio pabaigoje Kaune dėl olimpinio kelialapio atrankos turnyre kovosianti Lietuvos nacionalinė komanda sulauks Jono Valančiūno ir Domanto Sabonio, priklausytų nuo jų atstovaujamų Memfio „Grizzlies“ bei Indianos „Pacers“ ekipų pasirodymo.

Kaip skelbia ESPN, spalio 30 d. yra galutinis terminas, iki kurio NBA reikia apsispręsti dėl kito sezono gairių ir pasiekti susitarimą su NBA žaidėjų asociacija dėl algų „kepurių“ korekcijų koronavirusui smarkiai kirtus per lygos pajamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)