NBA teisėjai po kiekvienos nakties rungtynių išleidžia raportą, kuriame viešai išanalizuoja savo priimtus sprendimus. Bet į jį patenka tik tie mačai, iki kurių pabaigos likus žaisti 2 min. komandas skiria 5 arba mažiau taškų.

„Thunder“ ir „Lakers“ akistatai ši taisyklė nebuvo taikoma, nes ėmus tiksėti paskutinėms 2 min. Los Andželo krepšininkai buvo priekyje 108:102. Visgi per likusį laiką svečiai iš Oklahomos sugebėjo persverti rezultatą savo naudai – 108:109.

Likus žaisti 5 sek. Nickas Youngas atliko pergalingą tritaškį, tačiau prieš išmesdamas kamuolį akivaizdžiai sužingsniavo. Nors tuo momentu teisėjai klaidos neįžvelgė, pati NBA lyga pripažino, kad „Lakers“ pergalę šventė neteisėtai. Tiesa, šis faktas rezultato nepakeis.

Belieka tikėtis, kad šis pralaimėjimas neturės didelės įtakos pavasarį, kuomet spręsis „Thunder“ likimas kovoje dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

„Thunder“ garbę ginantis Domantas Sabonis šias rungtynes pradėjo starto penkete, žaidė 22 minučių ir pelnė 3 taškus. Aukštaūgis iš Lietuvos pataikė 1 tritaškį iš 2, prametė dvitaškį, atkovojo 4 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, kartą suklydo ir išvengė pražangų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)