26-erių M. Smartas yra vienintelis konkrečiai įvardintas žaidėjas, kuriam diagnozuotas koronavirusas. Apie infekciją krepšininkas pranešė pats, kartu informavęs, jog jaučiasi gerai.

„Prieš 5 dienas mane testavo, o šiandien sužinojau, kad esu užsikrėtęs. Laimei, kad nuo testo dienos buvau izoliavęsis. Jaučiuosi gerai, tačiau noriu visiems priminti, kaip svarbu laikytis karantino ir visų nurodymų dėl rankų plovimo ir kitų apsisaugojimo būdų“, – rašė pats krepšininkas.

„Lakers“ komanda taip pat išplatino pranešimą, kuriame informuoja apie du užsikrėtusius krepšininkus. Tiesa, jų pavardės nėra įvardijamos.

Informaciją apie infekciją klubo narių tarpe naujus paskelbė ir Filadelfijos „76ers” klubas – pranešta, kad liga diagnozuota trim asmenims. Visgi klubas nekonkretizavo, ar tai krepšininkai, ar treneriai, ar personalo darbuotojai.

Primename, kad ketvirtadienio vakarą apie 1 koronaviruso atvejį paskelbė Denverio „Nuggets“ klubas.

Anksčiau NBA lygoje koronavirusas buvo diagnozuotas Rudy Gobertui ir Donovanui Mitchellui (Jutos „Jazz“), Christianui Woodui („Pistons“), 4 Bruklino „Nets” žaidėjams, tarp kurių yra ir Kevinas Durantas.

NBA lyga dėl koronaviruso epidemijos plitimo yra sustbadyta neribotam laikui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)