Aistras sukėlusį L. Jameso kirtį alkūne varžovui NBA lyga prilygino neapdairiam polegiui ir 36-erių krepšininką suspendavo vienoms rungtynėms.

L. Jamesas turės praleisti artimiausias komandos rungtynes „Madison Square Garden“ arenoje, kur „Lakers“ žais su vietos Niujorko „Knicks“. Atlyginimo – maždaug 284 tūkst. JAV dolerių – už šias rungtynes L. Jamesas negaus.

Tuo metu po L. Jameso smūgio kruvinu veidu likęs ir absoliučiai savikontrolę praradęs 20-metis I. Stewartas lygos sprendimu turės praleisti dvejas artimiausias rungtynes su Majamio „Heat“ ir Milvokio „Bucks“ bei praras apie 45 tūkst. JAV dolerių.

Primename, kad incidentas kilo Detroite vykusių rungtynių trečiame kėlinyje, kai kovojant dėl pozicijos po krepšiu po baudos metimo L. Jamesas alkūne stuktelėjo I. Stewartui į veidą.

Abu krepšininkai buvo pašalinti iš aikštės, tačiau teisėjams priimti sprendimą pavyko tik po dramatiškai atrodančios scenos, kai visa grupė trenerių ir žaidėjų bandė sutramdyti su L. Jamesu santykius išsiaiškinti norėjusį aukštaūgį.

Keturiskart NBA čempionas L. Jamesas lygos suspenduojamas pirmą sykį per 19 savo karjeros metų.

Pažymėtina, kad ateinantį sekmadienį „Lakers“ ir „Pistons“ susitiks dar sykį – šį kartą jau Los Andžele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)