Prieš planuojamą sezono atnaujinimą liepos pabaigoje NBA sudarė planą, kaip saugiai turėtų vykti sugrįžimas. O pirmasis veiksmas – krepšininkų, ypač tų, kurie išvyko į kitus žemynus, sugrįžimas į savo komandas.

Šis procesas turėtų užtrukti apie 2 savaites. Per kitą ar kitas dvi savaites turėtų vykti individualus darbas klubų treniruočių bazėse, vėliau – 2-3 savaites būtų leidžiama organizuoti treniruočių stovyklas komandoms. Teigiama, kad visiškai pasiruošusios pratęsti sezoną komandos gali būti per dar trumpesnį laiką.

Tuomet komandos vyks į nustatytą vietą, kur pirmą kartą nuo kovo 11 dienos, kai buvo paskelbtas karantinas dėl koronaviruso pandemijos, būtų vėl žaidžiamos 2019-2020 metų sezono rungtynės.

Vis dar lieku neaišku, koks bus likusio sezono varžybų formatas – ar reikės pabaigti reguliarųjį sezoną ir kaip atrodys atkrintamosios varžybos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)