„The Athletic“ informuoja, kad JAV sostinės klubas nutraukė su 25-erių metų 216 cm ūgio „centru“ galiojusią sutartį kuri tarp klubo ir europiečio buvo sudaryta dar praėjusių metų sausį.

Paskutiniu metu A. Pasečnikas visiškai prarado komandos trenerių pasitikėjimą. Šių metų sausio 1-ąją jis „pagerino“ klubo klaidų rekordą – rungtynėse su Minesotos „Timberwolves“ vos per 6 min. latvis prarado 5 kamuolius. Taip žaibiškai klaidų prisirinkęs iki šiol nebuvo nė vienas žaidėjas per visą „Wizards“ egzistavimo istoriją. Apskritai tai buvo vienintelės latvio rungtynės šiame NBA sezone.

A. Pasečnikas 2017-ųjų NBA naujokų biržoje buvo pašauktas 25-uoju šaukimu. Lygoje jis debiutavo 2019-aisiais, per praėjusį sezoną dalyvavo 27 rungtynėse, kurių metu vidutiniškai rinko po 5,8 taško ir atkovojo po 2,4 atšokusio kamuolio.

Prieš išvykdamas į JAV A. Pasečnikas ketverius metus žaidė Ispanijos ACB lygoje, Las Palmo „Gran Canaria Herbalife“ komandoje, į kurią persikėlė iš Rygos VEF.

Po A. Pasečniko atleidimo NBA lygoje liko rungtyniauti trys latviai – Kristapas Porzingis (Dalaso „Mavericks“), Davis Bertanis („Wizards“) ir Rodionas Kurucas (Hjustono „Rockets“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)