Krepšininkui šią savaitę atlikta operacija, pagal pirmines prognozes 19-mečio puolėjo reabilitacija gali užtrukti iki 8 savaičių.

Apie tai, kad pirmasis 2019-ųjų naujokų biržos šaukimas patyrė traumą, buvo pranešama ir kiek anksčiau, tačiau klubas neskelbė, kokio rimtumo yra šis sužeidimas.

Ikisezoninėse rungtynėse puikiai atrodęs pirmasis šių metų naujokų biržos šaukimas per keturis sužaistus susitikimus rinko po 23,3 taško ir 6,5 atkovoto kamuolio, o iš žaidimo atakavo stulbinančiu 71 proc. taiklumu.

Skeptikai dar praėjusiame sezone, kurį Williamsonas praleido atstovaudamas Djuko universitetui, prognozavo, jog itin raumeningas krepšininkas dėl savo svorio kelia pavojų savo sveikatai. Dešinio kelio traumą Zionas buvo patyręs ir NCAA pirmenybėse, kai dvikovoje su Šiaurės Karolinos krepšininkais jam plyšo sportbatis.

Naujoko trauma gali atverti duris į starto penketą Italijos krepšinio rinktinės nariui Nicolo Melli. 28-erių metų krašto puolėjas ikisezoninėse rungtynėse vidutiniškai rinko po 8,8 taško ir 6 atkovotus kamuolius.

Reguliarųjį sezoną Naujojo Orleano krepšininkai pradės naktį iš antradienio į trečiadienį svečiuodamiesi Toronte, kur jiems iššūkį mes čempionų titulą ginantis „Raptors“ klubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)