Praėjusiais metais po 19,8 taško ir 4,2 atkovoto kamuolio Indianos ekipai per rungtynes rinkęs žaidėjas iš rikiuotės iškrito dėl plantarinio fascito – kulno skausmu pasireiškiančio pėdos uždegimo. Identiška trauma užkirto Visų žvaigždžių rungtynėse debiutavusiam Domantui Saboniui kelią į Orlande vykusį NBA burbulo turnyrą.

Kaip praneša Indianapolio žiniasklaida, Warreno grįžimo į aikštę data kol kas yra nežinoma. Žaidėjo būklę „Pacers“ medikai stebės kas savaitę atlikinėdami jam tyrimus.

27-erių metų krašto puolėjas prieš kelis mėnesius tapo viena ryškiausių NBA burbulo žvaigždžių. Šešetą reguliariojo sezono susitikimų Orlande sužaidęs Warrenas juose rinko net po 31 tašką, tritaškius mesdamas net 52 proc. taiklumu.

Indianos komandai ši trauma ir toliau jaukia planus gerinti komandos starto penketo tarpusavio supratimą. Nominalus „Pacers“ penketukas – Malcolmas Brogdonas, Victoras Oladipo, Warrenas, Sabonis ir Mylesas Turneris – praėjusiame sezone kartu aikštėje praleido vos 84 minutes.

Žinios apie žaidėjo traumą Indianos komandą pasiekė likus vos kelioms paroms iki pirmųjų draugiškų ikisezoninių pasiruošimo rungtynių. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Nate'o Bjorkgreno auklėtiniai Klivlande išmėgins jėgas su vietos „Cavaliers“.

Pirmąsias reguliaraus 2020-21 metų NBA sezono rungtynes Indianos krepšininkai žais naktį iš gruodžio 23-ios į 24-ą, 2 val. Lietuvos laiku. Atidaromuoju sezono susitikimu Saboniui ir „Pacers“ taps Indianapolyje vyksianti akistata su Igno Brazdeikio atstovaujamais Niujorko „Knicks“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)