Po septynių pirmųjų rungtynių S. Nashas su „Nets“ laimėjo tik dukart, o antradienį vakare jau be trenerio S. Nasho Bruklino komanda pralaimėjo ir Čikagos „Bulls“ krepšininkams.

S. Nasho pergalių ir pralaimėjimų balansas per dvejus pastaruosius metus buvo 94:67, tačiau prastas šio sezono startas klubą vertė imtis skubių permainų. Atpirkimo ožiu tapo treneris.

„Nets“ generalinis vadybininkas Seanas Marksas paviešino oficialų pareiškimą: „Norime padėkoti Steve'ui už viską, ką jis per daugiau ne du pastaruosius sezonus nuveikė. Mes esame dėkingi už jo vadovavimą komandai, kantrybę ir pastangas. Tai nebuvo lengvas sprendimas. Jis priimtas po ilgų svarstymų ir vertinimų. Vis dėlto sutarėme, kad šiuo metu permainos yra būtinos.“

„Nets“ – superžvaigždžių komanda. Čia žaidžia Kyrie Irvingas, Kevinas Durantas ir Benas Simmonsas. Ir pats S. Nashas spinduliavo savo buvusia šlove – aktyvios karjeros metais buvo vienas geriausių visų laikų NBA įžaidėju.

Vis dėlto ekipos viduje nebuvo ramu. K. Durantas, anot žiniasklaidos, pateikė ne vieną ultimatumą klubui – arba jis, arba treneris S. Nashas.

Nepaisant nesutarimų su S. Nashu, K. Durantas dabar tvirtina, jog niekaip neprisidėjo prie trenerio atleidimo.

„Aš prabudau po popietinio miego, kai per ESPN pamačiau naujieną apie atleistą trenerį, – pasakojo K. Durantas. – Aš buvau šokiruotas. Visuomet tai yra staigmena, kai tokie dalykai nutinka. Reikia susikoncentruoti kitoms rungtynėms, tačiau tai nėra lengva po tokių naujienų.“

NBA žvaigždė teigė, kad jam patiko dirbti su S. Nashu: „Gal ir buvo kokių nesutarimų pernai, tačiau visi mes mylime krepšinį, dėl jo ir ateiname dirbti. Aš tikrai mielai su Steve'u dirbau.“

Pats s. Nashas taip pat padėkojo „Nets“ organizacijai už „nuostabią patirtį su daug iššūkių“.

NBA apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis rašo, kad galimas S. Nasho įpėdinis yra šiuo metu Bostono „Celtics“ komandos dėl sekso skandalo suspenduotas 45-erių metų Ime Udoka. Teigiama, kad pastarasis artimiausiu metu turėtų perimti „Nets“ ekipos vairą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją