„Tas pirmasis pralaimėjimas nedavė man ramybės, ypač ir dėl to paskutinio mano netaiklaus metimo iš po krepšio. Pasakiau sau, kad mums reikia pergalės ir mes ją iškovosime“, – kalbėjo 47 taškus nugalėtojams pelnęs J. Morantas.

Be J. Moranto tik dviem žaidėjams atkrintamųjų varžybų istorijoje yra pavykę pelnyti daugiau nei 45 taškus prieš 23-ąjį gimtadienį: Kobe Bryantui ir LeBronui Jamesui.

„Warriors“ lyderis Stephenas Curry surinko 27 taškus, tačiau pataikė tik 3 tritaškius iš 11.

Ne visiems rungtynių įtampoje pavyko suvaldyti savo emocijas. „Grizzlies“ žvaigždė Dillonas Brooksas buvo diskvalifikuotas už grubią pražangą prieš Gary Paytoną II, kuris greitoje atakoje siekė įkrauti kamuolį iš viršaus.

G. Paytonas II krito ant rankos ir anot ankstyvųjų pranešimų veikiausiai patyrė lūžį.

„Grizzlies“ yra jauniausia komanda per pastaruosius 25-is metus, pasiekusi konferencijos pusfinalio etapą. Kitas serijos rungtynes komandos žais šeštadienį San Franciske.

Grizzlies“: Ja Morantas 47, Ziaire Williamsas 14, Jarenas Jacksonas Jr. 1, Brandonas Clarke'as 10.

Warriors“: Stephenas Curry 27, Jordanas Poole'as 20, Andrew Wigginsas 16, Klay Thompsonas 12.

Antrose NBA Rytų konferencijos Bostono „Celtics“ šeimininkavo savo arenoje – antradienį 109:86 (32:21, 33:19, 18:26, 26:20) nugalėjo titulą ginančius Milvokio „Bucks“ krepšininkus. Serijos iki 4 pergalių rezultatas tapo lygus 1-1.

Nugalėtojus į priekį vedė Jaylenas Brownas, 25 iš savo 30-ies taškų pelnęs pirmoje rungtynių dalyje.

„Tokios yra atkrintamosios varžybos. Negalime leisti varžovams diktuoti sąlygas tokioje serijoje. Norėjome šįkart būti daug agresyvesni, žaisti taip, lyg nuo to priklausytų sezono likimas. Ir mums pavyko“, – kalbėjo J. Brownas.

Lemiamu faktoriumi rungtynėse tapo taiklūs tritaškiai metimai. „Celtics“ pataikė 20 iš 43 (46,5 proc.).

Šįkart Bostono komandai pavyko šiek tiek pristabdyti „Bucks“ žvaigždę Giannį Antetokounmpo, kuris pelnė 28 taškus, atkovojo 9 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

Kitas serijos rungtynes komandos žais šeštadienį jau Milvokyje.

Celtics“: Jaylenas Brownas 30, Jaysonas Tatumas 29, Grantas Williamsas 21, Alas Horfordas 11 (11 atk.k.), Robertas Williamsas III 10.

Bucks“: Giannis Antetokounmpo 28, Jrue Holiday 19, Boby Portisas ir Patas Connaughtonas po 13.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją