Kaip skelbia „Bleacher Report“ žurnalistas Jake'as Fischeris, 25-erių K. Porzingis gali atsidurti kitoje komandoje, jei „Mavericks“ ras klubą, su kuriuo galėtų įvykdyti mainus.

Anot pranešimo, „Mavericks“ vadovybė jau abejoja, ar aukštaūgis iš Latvijos yra tas žmogus, kuris aikštėje galų gale taps pagrindiniu Lukos Dončičiaus pagalbininku ir ves Dalaso ekipą į pergales – tokias abejones pasėjo prasti ekipos šio sezono rezultatai ir nuolat problemų kelianti Porzingio sveikatos būklė.

Niujorko „Knicks“ komandoje savo NBA karjerą pradėjęs latvis į „Mavericks“ persikėlė 2019-aisiais, tačiau traumos yra nuolatinės jo gyvenimo palydovės.

Po ilgos pertraukos į aikštę K. Porzingis sugrįžo sausio mėnesį ir šį sezoną per 17 sužaistų rungtynių vidutiniškai pelno po 20,5 taško ir atkovoja po 8,5 atšokusio kamuolio.

Visgi „Mavericks“ (14 pergalių/15 pralaimėjimų) kol kas yra tik devintoje Vakarų konferencijos turnyro lentelės vietoje. Vasarą Dalaso ekipa įspūdingai kovojo NBA atkrintamosiose, tačiau tuomet tai darė be K. Porzingio.

Paskutinė diena, kai NBA klubai šį sezoną galės pildytis žaidėjais arba atlikti mainus, bus kovo 25-oji.

Anot žiniasklaidos pranešimų, „Mavericks“ greičiausiai bus sunku rasti komandą, kuri gali ir nori perimti didžiulį latvio kontraktą (šį sezoną latvis uždirba 31 mln., o po dvejų metų uždirbs 36 mln. JAV dolerių), todėl klubui gali tekti imtis ir kito sprendimo – bandyti apsidrausti ir ieškoti dar vieno vidurio puolėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)