M. Gasolis tęs savo karjerą „Lakers“ komandoje, kuri tapo 2019-2020 metų NBA čempione.

Būtent Los Andželo komanda 2007 metais naujokų biržoje 48-u šaukimu pakvietė M. Gasolį, tačiau netrukus vidurio puolėjas išvyko į Memfio „Grizzlies“, o „Lakers“ mainais gavo ispano vyresnį brolį Pau.

Memfyje daugiau nei 10 metų žaidęs M. Gasolis 2019 metais buvo iškeistas į Joną Valančiūną ir iškeliavo į Toronto „Raptors“, kur tais pačiais metais tapo NBA čempionu.

Krepšinio dievai Marcui nepašykštėjo ir dar vieno trofėjaus tais pačiais metais – su Ispanijos rinktine jis tapo FIBA pasaulio čempionu.

Los Andželo komandoje vietos M. Gasoliui atsirado į Klivlando „Cavaliers“ išvykus JaVale'ui McGee. Iš „Cavaliers“ į „Lakers“ atvyksta Jordanas Bellas ir Alfonzo McKinnie, kurie veikiausiai bus atleisti dėl „algų kepurės“ limito.

M. Gasolis pasirašys dvejų metų sutartį ir nutrauks spekuliacijas apie galimą ispano sugrįžimą į Europą.

Vyresnysis Marco brolis Pau su „Lakers“ laimėjo du NBA čempiono žiedus.

Anot ESPN, Marcas ir Pau taps pirmaisiais broliais, žaidusiais „Lakers“ ekipoje.

Kitas ispanas Juancho Hernangomezas, kaip praneša apžvalgininkas Shams Charania, sukirto rankomis su Minesotos „Timberwolves“ ir už 3 metus gaus 21 mln. JAV dolerių.

4 metus Denverio „Nuggets“ ekipai atstovavęs ispanas praėjusį sezoną per 14 rungtynių rinko 12,9 taško ir atkovojo 7,3 kamuolio. Jam numatytas svarbus vaidmuo Minesotoje. Vyresnysis jo brolis Willy užsitikrino sutartį kitam sezonui su Naujojo Orleano „Pelicans“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)