„Magic“ vairininkas prastai pasijautė trečiajame kėlinyje – jis nusprendė palikti areną, o komandai vadovauti paliko asistentą Tyrone'ą Corbiną.

„Jis priėjo prie manęs ir pasakė, kad turiu jį pakeisti. Nesupratau, kol nepamačiau, jog jis palieka areną. Tikimės, kad viskas jam yra gerai“, – po pergalės sakė T. Corbinas.

Ligos simptomus pajutęs S. Cliffordas išvyko į Minesotos ligoninę, kur jam buvo atlikti išsamūs tyrimai.

Adrianas Wojnarowski pranešė, jog 58-erių amerikiečiui buvo diagnozuota organizmo dehidratacija. Jis buvo išleistas iš ligoninės ir paliko Minesotą kartu su komanda.


Sveikata NBA lygoje tampa vis aktualesne tema dėl plintančio koronaviruso. Lygos vadovybė yra pasiruošusi imtis papildomų prevencijos priemonių.

NBA komandoms penktadienį buvo išsiųstas pranešimas, kuriame buvo įspėta apie galimybę neįleisti į artimiausius mačus žiūrovų bei žiniasklaidos.

Lygos vadovai paprašė NBA ekipų įvardinti asmenis, kurie yra patys svarbiausi siekiant surengti rungtynes. Jei bus paskelbta ekstremali situacija, į NBA mačus bus įleidžiami tik jie.

Į tokią NBA pasiųstą žinutę jau spėjo sureaguoti lygos superžvaigždė LeBronas Jamesas, kuris pareiškė, jog rungtynėse, kuriose nebus sirgalių, jis žaisti neketina.

Kiek anksčiau NBA jau išplatino rekomendacijas, kuriomis patarė žaidėjams nedalinti parašų ne savo rašikliais, o rungtynių metu vietoje delnų sumušti kumščiais.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)