„Pirmą kartą montuojant klipą, kaupėsi ašaros akyse. Vis dar esu sukrėstas ir neina protu suvokti, kad jo nebėra tarp gyvųjų.

Visas krepšinio pasaulis verkia ir dar verks ilgai. Jis visada lygiavosi į Michaelą Jordaną, o milijonai žmonių lygiavosi į jį. Jis visada liks gyvas mūsų širdyse. Ilsėkis ramybėje, Kobe!“, – savo emocijomis dalinosi Giedrius.

Primename, kad K. Bryantas ir 13-metė jo duktė Gigi žuvo per devynių aukų pareikalavusią sraigtasparnio katastrofą netoli Los Andželo, kuriam buvęs krepšininkas atidavė visus savo profesionalo karjeros metus.

„Lakers“ klube gynėjas rungtyniavo 1996-2016 metais ir penkiskart tapo NBA čempionu, 2008-aisiais buvo išrinktas geriausiu lygos krepšininku. Su JAV rinktine jis pelnė auksą 2008 metų Pekino ir 2012 metų Londono olimpinėse žaidynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)