Didžiajame NBA finale Finikso „Suns“ sieks iškovoti pirmąjį istorijoje čempionų titulą, o Milvokio „Bucks“ po 50 metų pertraukos mėgins pakartoti kartą jau išgyventą klubo triumfą.

Įdomu, kad nesvarbu, kaip pasibaigs finalo serija, Torrey Craigas pasipuoš čempionų žiedu. Mat 30-metis 201 cm ūgio krepšininkas 2020-2021 sezoną pradėjo Milvokio „Bucks“ komandoje, o kovą buvo išmainytas ir apsivilko Finikso „Suns“ marškinėlius.

Pagal galiojančias taisykles, tokiu atveju jis galės ir pralaimėjęs vadintis NBA čempionu ir pasimatuoti čempiono žiedą. Žinoma, daug linksmiau puolėjui būtų, jei tą žiedą jis vis dėlto laimėtų su „Suns“ komanda.

T. Craigas Milvokio ekipoje kildamas nuo atsarginių suolo vidutiniškai per rungtynes pelnė po 2,5 taško, o persikėlęs į Finiksą šią statistiką reguliariajame sezone pagerino iki 7,2 taško per rungtynes.

Atkrintamosiose varžybose krepšininkas per 16 rungtynių vidutiniškai pelno 4,4 taško.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)