Itin užtikrintai rungtynes pradėję šeimininkai jau pirmame ketvirtyje griebė varžovus už gerklių ir susikrovė 20 taškų persvarą. Svarbų vaidmenį šiame galingame starte suvaidino LaMarcusas Aldridge'as, vien per pirmąsias 12 minučių surinkęs 20 taškų ir iš žaidimo neprametęs nei karto.

Po ilgosios pertraukos svečiai atsitiesė ir sugebėjo persverti rezultatą savo naudai, tačiau ilgai pirmauti Buliams neteko. Greggo Popovičiaus auklėtiniai perėmė iniciatyvą ir šventė pergalę triukšinančiu skirtumu.

Spurs“: LaMarcusas Aldridge'as 33 (15/20 met.), Kawhi Leonardas 25 (10 atk. kam., 3 per. kam.), Tony Parkeris 13 taškų.

Bulls“: Dwyane'as Wade'as 24, Jimmy Butleris 19, Tajas Gibsonas 12 taškų.

Čikagos ekipa per pastarąsias dvylika rungtynių patyrė jau devynis pralaimėjimus ir žengia už pirmojo rytų konferencijos aštuntuko ribos.

Los Andželo „Lakers“ - Los Andželo „Clippers“

Atkakliame Angelų Miesto derbyje principinę pergalę iškovojo nominalūs arenos šeimininkai Los Andželo „Lakers“ (12/22), „Clippers“ (22/10) klubą palaužę rezultatu 111:102 (27:31, 28:27, 34:16, 22:28) ir atsirevanšavę už pernai per Kalėdas patirtą pralaimėjimą 84:94.

Solidžiau pastaraisiais metais rungtyniaujančių „Clippers“ gretose šiąnakt nežaidė Chrisas Paulas ir Blake'as Griffinas, negana to, rungtynių dėl šlaunies raumens traumos nebaigė ir snaiper J. J. Redickas.

Aukso ir purpuro spalvų klubą į priekį šiose rungtynėse vedė subalansuotas puolimas – dviženklį taškų skaičių Luke'o Waltono vadovaujamai ekipai surinko net 7 krepšininkai, kai raudonųjų gretose tokių pasitaikė vos trys.

Lakers“: Timofėjus Mozgovas ir Nickas Youngas po 19, D'Angelo Russellas ir Lou Williamsas po 14, Luolas Dengas (12 atk. kam.) ir Julius Randle'as po 13 taškų.

Clippers“: J.J. Redickas ir Jamalas Crawfordas po 22, Marreese'as Speightsas 15 taškų.

Jaunieji „Lakers“ krepšininkai iškovojo tik antrą pergalę per pastarąsias keturiolika rungtynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją