23-ejų puolėjas iš Marijampolės savo komandoje išsiskyrė geriausiu „+/-“ rodikliu – lietuviui būnant aikštėje, „Hornets“ pelnė 15 taškų daugiau nei varžovai.

Tiesa, lemiamu metu ketvirtame kėlinyje A. Kulbokai teko sėdėti ant atsarginių suolo.

Ant parketo jis praleido 17 min. ir surinko 8 taškus (1/2 dvitaškių, 2/4 tritaškių), atkovojo 4 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 1 varžovų metimą, bet suklydo 3 kartus.

Kitas Lietuvos krepšinio gerbėjams neblogai pažįstamas veidas – Prienų-Birštono „Vytaute“ praeityje žaidęs LiAngelo Ballas – taip pat pelnė 8 taškus, bet daugiau savo statistikos niekuo nepraturtino.

Primename, kad 22-ejų amerikietis yra vidurinysis iš brolių Ballų ir paskutinysis, vis dar atkakliai mėginantis prasibrauti į NBA lygą.

Ketvirtadienio rungtynėse Las Vegase pergalę „Spurs“ sudėtingu metimu pro prasiveržimo kone paskutinę sekundę išplėšė komandos lyderis Tre Jonesas. Įžaidėjas iš viso suvertė 34 taškus, atliko 9 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 8 kamuolius, nors suklydo 7 kartus.

Jam atsakyti bandė „Hornets“ atakų organizatorius Jamesas Bouknightas, kurio sąskaitoje – 23 taškai ir 8 rezultatyvūs perdavimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)