Denverio komandos lyderis N. Jokičius per 28 min. pelnė 27 taškus, atkovojo 12 kamuolių, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir visą darbą nuveikęs per tris kėlinius su kitais starto penketo žaidėjais paskutinį ketvirtį jau stebėjo nuo atsarginių suolo.

„Nuggets“ pradėjo tolti nuo varžovų antrajame kėlinyje, o skirtumas padidėjo iki 26 taškų.

Dar prieš rungtynes Denverio ekipos strategas pažymėjo, kad stringančiam „Nuggets“ (7-7), praėjusį sezoną žaidusiam Vakarų konferencijos finale, pergalė reikalinga kaip oras.

Buvęs Madrido „Real“ žaidėjas, o dabar „Nuggets“ naujokas Facundo Campazzo pirmajame kėlinyje sukūrė tikriausiai gražiausią rungtynių epizodą, kai tarp kojų atliko perdavimą M. Morrisui.


O štai kaip „juda“ kamuolys argentiniečiui esant aikštėje:


„Thunder“ žaidė paskutinį kartą žaidė praėjusį penktadienį, kur laimėjo po pratęsimo prieš Čikagos „Bulls“, o sekmadienį turėjęs vykti mačas su Filadelfijos „76ers“ buvo nukeltas, nes varžovų ekipoje dėl saugumo protokolo neliko 8 galinčių žaisti krepšininkų.

Kitas rungtynes „Nuggets“ žais Finikse su vietos „Suns“.

Nuggets“: Nikola Jokičius 27 (12 atk.k.), Monte Morrisas 15, Paulas Millsapas 13 (12 atk.k.).

Thunder“: Luguentzas Dortas 20, Shai Gilgeous-Alexanderis 14.

Kitose rungtynėse Jutos „Jazz“ namie 118:102 nugalėjo Naujojo Orleano „Pelicans“ komandą.

Jazz“: Donovanas Mitchellas 28, Joe Inglesas 15.

Pelicans“: Zionas Williamsonas 32, Jordanas Clarksonas 18, Brandonas Ingramas 17, Rudy Gobertas 13 (18 atk.k.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)