J. Valančiūnas per 23 min. pelnė 9 taškus (2/5 dvitaškiai, 5/7 baudos), atkovojo 9 kamuolius, kartą suklydo ir triskart prasižengė.

Savo paties šešėlis buvo vienas iš Toronto ekipos lyderių Kyle'as Lowry, savo pasirodymą baigęs su 4 taškais. Jis prametė visus 6 mestus tritaškius.

Aikštės šeimininkams 27 taškus pelnė DeMaras DeRozanas, 19 – Serge Ibaka (14 atk.k.), 7 – P.J. Tuckeris, 5 – DeMarre'as Carrollas.

„Bucks“ ekipoje sunkiai stabdomas buvo Giannis Antetokounmpo. Graikas per 38 minutes pelnė 28 taškus, atkovojo 8 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius, blokavo metimą, kartą suklydo ir surinko 4 pražangas.

Prie pergalės 16 taškų pridėjo Malcomas Brogdonas, 14 – Gregas Monroe, po 11 – Matthew Dellavedova ir Thonas Snellas.

Netaiklūs metimai neleido „Raptors“ „užsikabinti“ šiose rungtynėse. Toronto komanda pataikė vos 5 tritaškius iš 23. Iš starto penketo žaidėjų (1/13) vienintelį tritaškį pataikė S. Ibaka.

Po pirmo kėlinio aikštės šeimininkai atsiliko 30:22, tačiau įpusėjus rungtynėms iniciatyvą ir persvarą susigrąžino – 51:46.

Trečiame kėlinyje spurtavę 11:5 svečiai vėl išsiveržė 75:70. Veiksmas paskutiniame ketvirtyje nuvylė sausakimšą Toronto areną – skirtumui išaugus iki 19 taškų, žiūrovai ėmė skirstytis.

Tai antros rungtynės iš eilės, kurias „Bucks“ laimi prieš „Raptors“. Prieš tai 13 kartų iš eilės pergalę šventė Toronto komanda.

Kitos serijos rungtynės vyks antradienį Toronte.