Pastarąjį kartą dar 2009-ais metais dėjimų konkurse dalyvavęs Howardas iš pradžių paneigė pranešimus apie artėjantį savo sugrįžimą, tačiau galiausiai atskleidė, jog tą padaryti jį privertė įsipareigojimas lygos komisarui Adamui Silveriui.

Kaip paaiškėjo, „Lakers“ vidurio puolėjas ne tik dalyvaus konkurse – ekscentriškas aukštaūgis pats susisiekė su lygos atstovais ir pasiūlė savo kandidatūrą. Šio tarpsezonio metu daugiau nei 15 kilogramų atsikratęs 34-erių metų krepšininkas teigia, jog šiuo metu jo fizinė forma yra geriausia per visą jo NBA karjerą.

2008-ųjų dėjimų konkurso nugalėtojas Čikagoje vyksiančiame renginyje norėtų išvysti ir Los Andželo klubo legendą Kobe Bryantą. Kalbėdamas su žiniasklaida Howardas paragino lygos sirgalius padėti jam įtikinti „Juodąją Mambą“ prisijungti prie aukštaūgio dėjimų konkurse.

Howardas ir Bryantas savo jėgas suvienijo 2012-ais metais, tačiau nauja superkomanda tuo metu vadinta „Lakers“ sudėtis tapo vienu didžiausių praėjusio dešimtmečio nusivylimų. Žvaigždžių tarpusavio konfliktai lėmė, jog aukštaūgis Los Andžele praleido tik vieną sezoną, po kurio persikėlė į Hjustono „Rockets“.

„Ko aš laukiu? Laukiu buvimo toje atmosferoje. Nuo pastarojo karto praėjo labai daug laiko. Turiu keletą labai neblogų dėjimų, nekantrauju jais pasidalinti. Bus nuostabu ten atsidurti, pasimėgauti atmosfera ir pamėginti sukurti įspūdingą šou mūsų sirgaliams. Pabandysiu paversti 2020-ųjų dėjimų konkursą geriausiu istorijoje“ – ESPN tinklalapiui teigė aukštaūgis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)