ESPN krepšinio apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis ir „The Athletic’“ analitikas Shamsas Charania skelbia, kad Marvinas Bagley Jr., 2018 metais pakviestas antruoju šaukimu naujokų biržoje, iš Sakramento „Kings“ keliasi į Detroito „Pistons“ ekipą.

Vidurio puolėjas pastaruoju metu turėjo daug problemų dėl traumų, todėl jo NBA karjera nešovė į viršų, kaip tikėtąsi. Per kiek daugiau nei 3 sezonus jis Sakramente vidutiniškai per rungtynes pelnė po 13,5 taško ir atkovojo 7,4 kamuolio.

Į „Kings“ ekipą iš Detroito keliasi Joshas Jacksonas ir Trey Lylesas, o iš Milvokio – Donte DiVincenzo.

T. Lylesas žaidžia vieną geriausių savo karjeros sezonų, vidutiniškai pelnydamas 10,4 taško per rungtynes, o J. Jacksonas, keliasi jau į ketvirtą komandą per paskutinius 5 metus. 2017 metų naujokų biržoje jis buvo pašauktas Finikso „Suns“ ketvirtuoju kvietimu.

Prie naujųjų D. Sabonio komandos draugų prisidės ir ketvirtus metus NBA lygoje žaidžiantis D. DiVincenzo.

Lengvasis krašto puolėjas praėjusį sezoną sužaidė 66 rungtynes su „Bucks“ marškinėliais, tačiau tuomet gavo traumą ir likusią sezono dalį praleido ant atsarginių suolo. Šį sezoną jis vidutiniškai per 17 rungtynių pelnė 7,2 taško, atkovojo 3,5 kamuolio.

NBA čempionų titulą ginančią „Bucks“ ekipą stiprina Los Andželą paliekantis Serge'as Ibaka. 32 metų aukštaūgis turi finalų patirties atstovaudamas „Raptors“ ir „Thunder“ komandoms.

Per 35 rungtynes šį sezoną jis vidutiniškai per 15,4 minutės pelno 6,6 taško ir atkovoja 4,3 kamuolio.

Savo ruožtu „Clippers“ aprangą apsivilks Milvokį palikę Rodney Hoodas ir Semi Ojeleye.

Kituose įvykusiuose mainuose Toronto „Raptors“ išsiuntė slovėną Goraną Dragičių į San Antonijaus „Spurs“ komandą, o mainais gavo Thaddeusą Youngą ir Drew Eubanksą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)