L. Jamesas yra trečias lygoje pagal pelnomus taškus (vidutiniškai 28 taškai per mačą) ir ketvirtas pagal rezultatyvius perdavimus (8,5 rez. perd.), „Cavaliers“ (16/7) lapkričio antroje pusėje nepatyrė nei vieno pralaimėjimo, be to, šeštadienį naktį iškovojo 11 pergalę iš eilės.
Puolėjas krepšį atakuoja 58,4 proc. taiklumu, tai antras rezultatas jo karjeroje per pirmąsias 22 rungtynes.

Lapkričio 3 d. L. Jamesas tapo 7-uoju lygos istorijoje ir jauniausiu krepšininku (32 m. ir 308 d.), pasiekusiu 29 tūkstančių taškų ribą.

Paskutinį kartą Klivlando klubas pralaimėjo dar lapkričio 10-ąją būtent Hjustono „Rockets“ klubui.

Jo gretose pirmuoju smuiku griežia J. Hardenas. 28-erių gynėjas yra rezultatyviausias lygos krepšininkas, per mačą pelnantis po 31,5 taško, be to, atlieka daugiausia rezultatyvių perdavimų (po 9,8 perd.), yra daugiausiai pataikęs tritaškių (94) ir baudų metimų (168).

Vakarų konferencijoje pirmujantis „Rockets“ klubas yra iškovojęs 17 pergalių ir patyręs 4 nesėkmes – tai trečias geriausias startas klubo istorijoje.

Mėnesio naudingiausiais pretendavo tapti Kyrie Irvingas („Celtics“), Stephenas Curry (GSW), Kevinas Durantas (GSW), Victoras Oladipo („Pacers“), Giannis Antetokounmpo („Bucks“), DeMarcusas Cousinsas („Pelicans“), Anthony Davisas („Pelicans“), Kristapas Porzingis („Knicks“), Damianas Lillardas („Blazers“), LaMarcusas Aldridge'as („Spurs“) ir DeMaras DeRozanas („Raptors“).