„Turiu garbės paskelbti visą trenerių štabą. Su Niele, Bradu, Davidu, Scoonie, Vitalijumi ir Nevenu sudarysime patyrusių specialistų komandą, kiekvienas iš jų daug pasiekė tiek būdami žaidėjais, tiek treneriais. Nekantrauju pradėti dirbti su šiais puikiais žmonėmis, kurie padės sukurti konkurencingą, nesavanaudišką, į tobulėjimą orientuotą ir teigiamą atmosferą žaidėjams“, – sakė T. Jenkinsas.

V. Potapenka, pravarde „Ukrainos traukinys“, žaidė 11 NBA sezonų „Cavaliers“, „Celtics“, „SuperSonics“ ir „Kings“ komandose. Klivlande jam teko bičiuliautis ir su Žydrūnu Ilgausku. Paskutinį sezoną jis dirbo Memfio komandoje trenerio asistentu.

Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ strategas N. Spahija į Memfį atvyko iš Europos, kur treniravo Tel Avivo „Maccabi“ komandą. NBA lygoje kroatas nebus naujokas. Jis 2014-2017 metais buvo Mike'o Budenholzerio asistentas Atlantos „Hawks“ ekipoje.

Praėjusių metų lapkritį N. Spahija buvo atleistas iš „Maccabi“ komandos dėl prasto starto Eurolygos sezone (1-6). Vilniaus „Lietuvos rytą“ jis treniravo 2005-2006 metų sezoną.