Tritaškiais garsėjantis aukštaūgis, kuris per vieną 2018-ųjų mačą yra smeigęs net septynis, netrukus suraitys savo parašą ant 10 dienų sutarties, skelbia žurnalistas Marcas Steinas.

Tikimasi, kad šį sezoną atstovaudamas Portlando „Trail Blazers“ klubui per lemiamą kėlinį net 16 taškų suvertęs A. Tolliveris savo patirtimi padės „Grizliams“, šiuo metu Vakaruose riogsantiems aštuntoje vietoje, patekti į atkrintamąsias.

Primename, kad sezono atnaujinimui besiruošiantys NBA klubai nuo antradienio galės atlikti pokyčius savo sudėtyse – perėjimų langas bus atdaras nuo birželio 23 iki birželio 30 dienos.

Komandos galės keisti traumuotus arba rungtyniauti atsisakysiančius žaidėjus laisvaisiais agentais, o taip pat – dvišales sutartis paversti įprasto tipo sutartimis.

Vieną ėjimą jau atliko Los Andželo „Clippers“. Pasak pranešimų, Kalifornijos ekipa nutarė pasirašyti sutartį su ilgiau nei metus dėl traumos nerungtyniavusiu 35-erių metų prancūzu Joakimu Noah.

NBA sezonas Floridoje turėtų būti atnaujintas liepos 30-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)