„Greek Freak“ pravardę turintis G. Antetokounmpo nugalėtojams pelnė 34 taškus, atkovojo 11 kamuolių, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir pataikė daugiausiai karjeroje – 5 tritaškius.

Los Andželo komandoje trigubu dubliu išsiskyrė L. Jamesas. Jis pelnė 21 tašką, atkovojo 12 kamuolių ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų. Tai jau septintasis Karaliaus Jameso trigubas dublis šį sezoną. Anthony Davisas pridėjo 36 taškus ir 10 atkovotų kamuolių.

Didžiausia „Lakers“ bėda buvo atsarginių žaidėjų suolas – „Bucks“ atsarginiai žaidėjai pranoko „Lakers“ 34:4.

„Bucks“ rungtynes pradėjo spurtu 20:7, o L. Jamesas ir A. Davisas kartu pataikė tik 6 metimus iš 20, „Lakers“ suklydo 10 kartų. Įpusėjus dvikovai aikštės šeimininkai diktavo sąlygas aikštėje – 65:46.

„NBA naujokų biržoje nebuvau pašauktas pirmuoju numeriu. Anthony Davisas ir LeBronas Jamesas buvo pirmieji. Aš net neturėjau būti čia, neturėjau kovoti su tais dviem žvėrimis. Esu tiesiog laimingas, kad esu čia, vyksta procesas, kur noriu tapti geresniu, atnešti naudos komandai ir tai man teikia džiaugsmo, – kalbėjo G. Antetokounmpo. – Ir toliau atliksiu metimus.

Man nesvarbu, pataikysiu vieną, tris ar penkis tolimus metimus, tiesiog noriu būti geresniu. Tikriausiai bus rungtynių, kai nepataikysiu nė vieno tritaškio arba penkis, tačiau vis tiek mesiu, nes to iš manęs laukia komanda. Pataikyti metimai ir pergalės verčia mane gerinti kitus savo žaidimo aspektus. Mane tai džiugina“.

Graikijos rinktinės lyderis NBA rungtynėse 63-ią kartą surinko daugiau nei 30 taškų ir atkovojo 10 kamuolių. Pagal šį rodiklį jis rikiuojasi trečioje vietoje tarp žaidėjų iki 25 metų per pastaruosius 30 metų. „Greek Freak“ lenkia tik Shaquille'as O’Nealas ir Anthony Davisas.

Tai jau trečioji Milvokio ekipos pergalė šį sezoną prieš galingas Los Andželo komandas, įskaitant ir gruodžio 6 dienos triuškinamą laimėjimą 119:91 prieš „Clippers“.

Sekmadienį „Lakers“ savo aikštėje susigrums su Denverio „Nuggets“, o „Bucks“ šeštadienį Niujorke žais su „Knicks“.

Kiti ketvirtadienio rungtynių rezutatai:

Atlantos „Hawks“ – Jutos „Jazz“ 106:111.

San Antonijaus „Spurs“ – Bruklino „Nets“ 118:105.

Los Andželo „Clippers“ – Hiustono „Rockets“ 117:122.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)