Oklahomos „Thunder“ ekipoje žaidžiantis Domantas net negalėjo patikėti, kad akrobatinis varžovo metimas bus taiklus ir atsisukęs į arbitrus stebėjosi išgirstu švilpuko garsu, tačiau kamuolys atsidūrė krepšyje, o arbitras užfiksavo A. Robersono pražangą.

NBA lygos nuomone, tai buvo pats gražiausias praėjusios NBA nakties momentas. „Thunder“ krepšininkai pralaimėjo jau ketvirtas rungtynes iš eilės – jie svečiuose suklupo 88:104.

Tradiciškai į starto penketą patekęs 20-metis lygos naujokas D. Sabonis per pusę pirmo kėlinio užsidirbo dvi pražangas, o vos pasirodęs aikštėje antrame ketvirtyje prasižengė ir trečią kartą. Iš viso lietuvis per 23 minutes pelnė 3 taškus (0/2 dvitaškiai, 1/3 tritaškis), atkovojo 1 kamuolį, 2 kartus suklydo ir 5 sykius kirto varžovams per rankas.

Visgi verta paminėti, kad NBA lygos oficalioje Youtube paskyroje pasirodė ir naujas klipas, dedikuotas D. Saboniui, kuriame šis pasakoja apie savo naujas patirtis pajėgiausioje planetos krepšinio lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)