„Grizlių“ nuo šeštos iš eilės nesėkmės neišgelbėjo nei galingas Jono Valančiūno pasirodymas, nei tai, kad po dviejų kėlinių jie pirmavo net 15 taškų skirtumu.

Po didžiosios pertraukos svečiai spurtavo 18:2 ir pakreipė mačo eigą sau naudinga linkme, o ketvirtame kėlinyje visus klausimus uždarė kroatas Bojanas Bogdanovičius, per lemiamą ketvirtį vienas suvertęs 16 taškų.

J. Valančiūnas per 32 minutes surinko trečią iš eilės dvigubą dublį ir 11-ą apskritai šį sezoną: sumetė 22 taškus (10/15 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 2/3 baudos) ir sugriebė 17 kamuolių. Jonas dar atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 3 varžovų metimus.

JV tiesioginis oponentas prancūzas Rudy Gobertas finišavo su 13 taškų (6/11 dvitaškiai, 12/ bauda) ir 13 atkovotų kamuolių.

„Jazz“ gretose iššovė B. Bogdanovičius, kurioje sąskaitoje – 30 taškų (8/12 dvitaškiai, 4/8 tritaškiai, 5/6 baudos). 20 taškų pridėjo Donovanas Mitchellas. Ilgametis Memfio ekipos gynėjas Mike'as Conley sukrapštė tik 8 taškus.

Kitas rungtynes „Grizzlies“ žais sekmadienį svečiuose su Minesotos „Timberwolves“ (10/8) klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)