Kitas rungtynes komandos žais trečiadienį Los Andžele.

P. George'as pagerino savo atkrintamųjų varžybų rezultatyvumo karjeros rekordą – per 41 min. pelnė 41 tašką, atkovojo 13 kamuolių, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, perėmė tris kamuolius ir šešiskart suklydo.

„Ta grupė žaidėjų, kurią turime, aš ją myliu. Jie atiduoda visas jėgas aikštėje, nesvarbu, kas žaidžia. Darbas dar nebaigtas, tačiau atvykome į svečius ir sugebėjome laimėti. Turime laimėti dar du kartus“, – kalbėjo „Clippers“ strategas Tyronnas Lue.

Nuvertinta Los Andželo ekipa sugeba rasti rezervo ir energijos net tada, kai būna itin sunku. Kol kas komandai padėti šioje serijoje negali dukart NBA finalų MVP Kawhi Leonardas, o pirmadienį dėl kelio traumos nežaidė ir vidurio puolėjas Ivica Zubacas.

Priminsime, kad per šio sezono atkrintamąsias varžybas „Clippers“ jau dukart sugebėjo pateikti staigmeną, kai laimėjo seriją atsilikdami 0-2 ir tokiu būdu pasiuntė atostogų Dalaso „Mavericks“ ir Jutos „Jazz“ komandas.

Pirmadienį Finikse svečiai iniciatyvą iš rankų paleido tik kartą trečiame kėlinyje, kai leido aikštės šeimininkams įgyti 1 taško persvarą. Tačiau netrukus vėl ėmė dominuoti ir laimėjo. Didžiausias skirtumas dvikovoje buvo 16 taškų.

Paulas Georgas prieš "Suns". Statistika

„Suns“ komandai 31 tašką pelnė Devinas Bookeris, o patekti į pirmą NBA finalą per 16 karjeros metų siekiantis Chrisas Paulas pridėjo 22 taškus ir 8 rezultatyvius perdavimus.

„Mes turime žaisti geriau. Varžovai daug agresyviau pradėjo rungtynes. Jie atrodė taip, kaip mes ketvirtose rungtynėse. Mes sudarėme jiems pernelyg geras sąlygas“, – kalbėjo Ch. Paulas.

„Suns“ siekia patekti į NBA finalą pirmą kartą nuo 1993 metų. „Clippers“ dar niekada klubo istorijoje nebuvo nužygiavęs taip toli.

Rytų konferencijos finalo serijoje iki 4 pergalių Milvokio „Bucks“ pirmauja prieš Atlantos „Hawks“ 2-1.

Suns“: Devinas Bookeris 31, Chrisas Paulas 22, Cameronas Johnsonas 14, Deandre Aytonas 10 (11 atk.k.).

Clippers“: Paulas George'as 41 (13 atk.k.), Reggie Jacksonas 23, Marcusas Morrisas 22, DeMarcusas Cousinsas 15.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)