Į Los Andželo „Lakers“ klubą lygiai prieš mėnesį persikėlęs LeBronas Jamesas viename iš šio miesto naktinių klubų suorganizavo vakarėlį, kuriame dalyvavo visos ryškiausios NBA lygos žvaigždės.

Organizatorius šiai progai iškėlė vieną sąlygą – renginyje niekas negalėjo naudotis vaizdo kameromis ar mobiliaisiais telefonais. Iškart po šios šventės pasklido gandai apie dviejų krepšininkų apsistumdymą, kuriuos patvirtino žurnalistas Jasonas McIntyre'as. Jis atskleidė, jog konflikto sūkuryje atsidūrė Tristanas Thompsonas ir Draymondas Greenas.

Reporterio teigimu, Draymondas priėjo prie varžovų aukštaūgio atsiprašyti už po ketvirtųjų finalo serijos rungtynių išsakytas kandžias replikas.

Varžovo žodžių klausytis nenorėjęs Thompsonas nesutiko priimti šio atsiprašymo, tačiau Greenas ir toliau stengėsi užglaistyti konflikto sukeltas pasekmes. Po antrojo Draymondo sakinio Thompsonas nesusivaldė ir smogė varžovui kumščiu į veidą.

Šią informaciją patvirtino ir theathletic.com naujienų portalas. Visgi Thompsono smūgis neišprovokavo rimtesnių muštynių – įsižiebusį konfliktą žaibiškai užgesino savo komandos draugus nuraminę Jamesas ir Kevinas Durantas.

Aistroms nurimus Draymondas ir Tristanas liko vakarėlyje, kurio tolimesnė eiga praėjo be jokių konfliktų.

Šių metų NBA superfinale „Warriors“ varžovus iš Klivlando nušlavė sausu rezultatu 4:0.