Nuo vasario 14 dienos nežaidęs A. Davisas buvo toli gražu nuo savo geriausios formos ir per 17 minučių, pataikęs vos 2 metimus iš 10, baigė savo pasirodymą su 4 taškais. Vidurio puolėjo karjeroje tai ilgiausia pertrauka nuo krepšinio, kurią jis turėjo daryti dėl traumos.

Savo ruožtu L. Dončičius gali pasigirti itin gera sportine forma. „Mavericks“ lyderis per 36 min. pelnė 30 taškų, atkovojo 9 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, perėmė 3 kamuolius, suklydo ir prasižengė po 5 kartus.

Antras rezultatyviausias aikštės šeimininkų gretose buvo Kristapas Porzingis, pelnęs 19 taškų ir atkovojęs 6 kamuolius, tačiau latvis trečiame kėlinyje pasitempė kairės kojos čiurną ir į aikštę daugiau nesugrįžo.

Ant „Lakers“ atsarginių žaidėjų suolo dėl traumos vis dar sėdinti kita komandos žvaigždė LeBronas Jamesas stebėjo, kaip Los Andželo ekipa beveik panaikino 11 taškų skirtumą ir dvikovos pabaigoje lipo varžovams ant kulnų. Tačiau perlaužti rungtynių eigos svečiams taip ir nepavyko.

Komandos dar kartą tarpusavyje žais šeštadienį.

L. Jamesas dar negalės rungtyniauti mažiausiai 2 savaites, o NBA čempionų titulą ginanti „Lakers“ po jo traumos patyrė 7 pralaimėjimus ir iškovojo 10 pergalių.

Los Andželo ekipa yra penkta Vakarų konferencijoje.

Mavericks“: Luka Dončičius 30 (9 atk.k., 8 rez.p.), Kristapas Porzingis 19, Joshas Richardsonas 13, Willie Cauley-Steinas 11, Dorianas Finney-Smithas 10.

Lakers“: Kentavious Caldwell-Pope'as 29, Dennisas Schroderis 25 (13 rez. p.), Andre Drummondas 14 (19 atk.k.), Montrezlas Harrellas 14.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ketvirtadienio rungtynių rezultatai:

Bostono „Celtics“ – Finikso „Suns“ 99:86

Milvokio „Bucks“ – „Filadelfijos 76ers“ 124:117

Orlando „Magic“ – Naujojo Orleano „Pelicans“ 100:135

San Antonio „Spurs“ – Detroito „Pistons“ 106:91

Čikago „Bulls“ – Šarlotės „Hornets“ 108:91

Dalaso „Mavericks“ – Los Andželo „Lakers“ 115:110

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)