Kaip praneša ESPN reporteris Adrianas Wojnarowski, gynėjas su Masačiusetso valstija sutarė dėl vieno sezono trukmės 5,9 milijono JAV dolerių sutarties. „Celtics“ taps ketvirtąja vokiečio NBA karjeros stotele per pastaruosius penkis sezonus.


Atlantos „Hawks“ ir Oklahomos „Thunder“ praeityje rungtyniavęs įžaidėjas į Los Andželą atvyko praėjusių metų lapkritį ir pastarajame sezone „Lakers“ klubui per rungtynes rinko po 15,4 taško, 3,5 atkovoto kamuolio ir 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šių kalendorinių metų pradžioje Robo Pelinkos vadovaujama organizacija siūlė Schroderiui pasirašyti naują ketverių metų trukmės 84 milijonų JAV dolerių sutartį. Krepšininkas jos atsisakė tikėdamasis, jog šią vasarą sulauks pelningesnių pasiūlymų bei reikalaudamas 120 milijonų vertės kontrakto.

Rezultatyviausias savo rungtynes su „Lakers“ apranga vokietis sužaidė šių metų kovo 3-ią dieną, dvikovoje su Sakramento „Kings“ pasižymėdamas 28 taškais. Franko Vogelio auklėtiniai šias rungtynes pralaimėjo rezultatu 120:123.

Su viltimis apginti prieš metus Orlando burbule iškovotą čempionų titulą Los Andželo krepšininkai atsisveikino jau pirmajame šių metų atkrintamųjų varžybų etape. Aukso ir purpuro spalvų klubą jame parklupdę Finikso „Suns“ vėliau nužygiavo iki pat NBA finalo serijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)