Pajėgiausios pasaulio krepšinio lygos plėtros mūsų šalyje rezultatas – 2017 metų pradžioje startuosiantis portalas, tapsiantis oficialiais NBA lygos namais Lietuvoje.

Portale bus pateikiama aktualiausia ir pati įvairiausia informacija iš NBA lygos virtuvės – naujienos, multimedijos projektai, efektingiausių epizodų video rinkiniai, specialiai Lietuvai lygos skiriamas vaizdo turinys, statistika realiu laiku, kartą per savaitę portale bus transliuojamos NBA reguliariojo sezono ir atkrintamųjų varžybų rungtynės.

DELFI taip pat rems NBA renginius Lietuvoje ne sezono metu ir vykdys reguliarias akcijas bei loterijas su galimybe laimėti specialius NBA prizus.

„Krepšinio sirgaliai Lietuvoje yra vieni ištikimiausių ir geriausiai sporto šaką išmanančių pasaulyje, – teigia NBA viceprezidentė tarptautinės žiniasklaidos plėtrai Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regione Elsa Memmi, – Mes džiaugiamės partneryste su DELFI ir būsimu pirmuoju oficialaus NBA portalo Lietuvoje startu. Džiaugiamės galimybe suteikti mūsų fanams kokybišką internetinės žiniasklaidos turinį ir vienu svarbiausių projekto aspektų – kassavaitinėmis NBA rungtynių transliacijomis portale.“

„Bendradarbiavimas su NBA lyga – strateginė DELFI grupės investicija, tad džiaugiamės pradėdami išskirtinę partnerystę su viena prestižiškiausių sporto organizacijų pasaulyje ir tapdami oficialiu NBA reprezentuojančiu portalu Lietuvoje tuo metu, kai už Atlanto žaidžiančių lietuvių gretos gausėja“, – sako DELFI direktorius Vytautas Benokraitis. – Mūsų tikslas – vartotojams pateikti pačią aktualiausią informaciją ir profesionaliausią turinį, tad džiaugiamės suradę patikimą partnerį ir pateikdami visiškai naują projektą Lietuvos rinkai.“

„Tampame pagrindiniu ir išskirtiniu NBA portalu Lietuvoje, o tai reiškia, kad DELFI grupei suteikiamos išskirtinės teisės pasiūlyti Lietuvos sporto aistruoliams išskirtinį produktą su unikaliu turiniu. 2017-ųjų pradžioje startuosiantis oficialus NBA portalas Lietuvoje pateiks ne tik šimtus naujausių vaizdo klipų, bet ir analizes, NBA tinklaraštį, ekspertų komentarus. Kartą per savaitę portale nemokamai ir gyvai bus transliuojamos NBA rungtynės – bus galima išvysti prestižiškiausiose pasaulio arenose žaidžiančius Lietuvos rinktinės krepšininkus, – teigia DELFI verslo plėtros skyriaus vadovė Erika Maslauskaitė.

Šiuo metu NBA klubų sudėtyse yra trys Lietuvos krepšininkai – lygos naujokai Mindaugas Kuzminskas (Niujorko „Knicks“) ir Domantas Sabonis (Oklahomos „Thunder“) bei penktą sezoną turnyre žaidžiantis Jonas Valančiūnas (Toronto „Raptors“).

Lietuva bus 10-oji šalis Europoje ir 19-oji pasaulyje, su kuria bendradarbiauja NBA lyga. Senajame žemyne NBA turi licencijuotus partnerius Vokietijoje, Ispanijoje, Graikijoje, Italijoje, Turkijoje, Didžiojoje Britanijoje ir kt.

NBA tapo pirmąja profesionalia sporto lyga JAV, kuri pradėjo partnerystę su kitomis valstybėmis ir pirmąjį portalą užsienio kalba NBA.com/Japan pristatė 1999 metais.

DELFI – pagrindinis Lietuvos naujienų portalas, šių metų gegužę užfiksavęs naują lankomumo rekordą: pagrindinį naujienų portalą skaitė daugiau nei 1,36 mln. Lietuvos gyventojų, vertinant pagal bendrą realių vartotojų skaičių visose platformose. DELFI portalas pasiekia 71,72 proc. visų Lietuvos interneto vartotojų. Tai rodo kas mėnesį skaičiuojami tarptautinės interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius“ padalinio Lietuvoje „Gemius Baltic“ duomenys. Pagrindinio naujienų portalo televizija DELFI TV yra žiūrimiausia tarp lietuviškų televizijų internete. DELFI atstovauja didžiausiai interneto portalų kompanijai Baltijos šalyse – „Ekspress Grupp“.

NBA – pasaulinė sporto ir medijų organizacija, suvienijanti tris profesionalaus sporto lygas: Nacionalinę krepšinio asociaciją, Moterų krepšinio lygą ir NBA plėtojimosi lygą. Tarptautiniu mastu vykdoma lygos veikla siejama su varžybų rengimu ir transliavimu 215-oje šalių net 49-iomis kalbomis. Įgyvendindama „NBA Cares“ projektus lyga prisideda prie svarbių socialinių problemų sprendimo. Ji bendradarbiauja su tarptautinio pripažinimo sulaukusiomis organizacijomis, teikiančiomis paramą švietimo, jaunimo ir šeimų ugdymo bei sveikatos priežiūros srityse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)