NBA komisaras Adamas Silveris pranešė, kad Keviną Durantą (buvo Bruklino „Nets“, dabar Finikso „Suns“), Stepheną Curry (San Fransisko „Golden State Warriors)“ ir Zioną Williamsoną (Naujojo Orleano „Pelicans“) pavaduos Pascalis Siakamas (Toronto „Raptors“), De'Aaronas Foxas (Sakrmaneto „Kings“) ir Anthony Edwards (Minesotos „Timberwolves“).

Kadangi visi trys iš rikiuotės iškritę žaidėjai buvo patekę į starto penketus, paviešinta, kad užims jų vietas juose: K. Durantą Rytuose pakeis Joelis Embiidas, o S. Curry ir Z. Williamsoną Vakaruose – Ja Morantas ir Lauri Markkanenas.

Puolėjas iš Suomijos nukonkuravo Domantą Sabonį, kuris į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes kaip atsarginis buvo išrinktas trečius metus iš eilės.

Lietuvį į atsarginių gretas įtraukė NBA treneriai. D. Sabonis lygoje pirmauja pagal dvigubus dublius (42), be to, yra antras pagal atkovotus kamuolius (vid. 12,2) ir trečias pagal surinktų trigubų dublių skaičių (6).

„Visų žvaigždžių“ savaitgalis vyks 17-19 d. Solt Leik Sityje. L. Markkanenas atstovauja būtent Jutos valstijos „Jazz“ klubui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją