Lietuvis dar vieną šansą užsikabinti stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje gavo po to, kai „Pistons“ gretos išretėjo dėl COVID-19. Šiuo metu serga septyni klubo atstovai.

Detroito klubui negali padėti susirgę Cade'as Cunninghamas, Joshas Jacksonas, Killianas Hayesas, Cory Josephas, Sabenas Lee, Rodney McGruderis ir Isaiah Stewartas.

D. Sirvydis pastaruoju metu žaidė dukterinėje „Pistons“ komandoje Detroito „Motor City Cruise“ – NBA plėtojimosi lygoje šį sezoną per rungtynes jis vidutiniškai rinko po 12,9 taško ir po 4,7 atkovoto kamuolio.

Savaitės pradžioje vilnietis gerino asmeninį karjeros G lygoje rezultatyvumo rekordą, kai akistatoje su Meino „Celtics“ pelnė 20 taškų.

2020-aisiais D. Sirvydis su „Pistons“ sudarė trejų metų sutartį, tačiau šiemet liepą buvo atleistas. Debiutiniame sezone NBA gynėjas per mačą vidutiniškai rinko po 2,1 taško ir po 1,5 atkovoto kamuolio.

Paskutinį kartą ant parketo NBA lygoje snaiperis buvo išbėgęs gegužės 15-ąją – tuomet jis sužaidė geriausias karjeros rungtynes įmesdamas 16 taškų į Denverio „Nuggets“ krepšį.

Lietuvio sugrįžimas į NBA gali įvykti jau naktį iš sekmadienio į pirmadienį, kai „Pistons“ išvykoje surems ginklus su San Antonijaus „Spurs“ krepšininkais.

Su 5 pergalėmis ir 26 pralaimėjimais „Pistons“ šiuo metu yra blogiausia NBA komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)