Šių metų NBA „Oro karaliaus“ konkurso nugalėtojui nustatytas besimptomis atvejis.

Šį sezoną vidutiniškai po 8,9 taško ir 4,2 atkovoto kamuolio renkantis D. Jonesas dabar privalės izoliuotis, kol jo dviejų iš eilės testų rezultatai bus neigiami. Be to, dvi savaites jis nušalinamas nuo komandos treniruočių.

Derrickas „Visų žvaigždžių“ savaitgalio Čikagoje dėjimų konkurse triumfavo po to, kai finale po dviejų pratęsimų įveikė Orlando „Magic“ skrajoklį Aaroną Gordoną.

„Heat“ klubas (41/24) stumdosi dėl ketvirtos vietos Rytų konferencijoje su Indianos „Pacers“ (39/26), kuriems atstovauja Domantas Sabonis.

Primename, kad COVID-19 liga diagnozuota trims Sakramento „Kings“ žaidėjams – Buddy Hieldui, Jabari Parkeriui ir Aleksui Lenui, taip pat „Pacers“ gynėjui Malcolmui Brogdonui, Denverio „Nuggets“ žvaigždei Nikolai Jokičiui, dviem Finikso „Suns“ nariams ir dar keliems NBA krepšininkams, kurių pavardės neskelbiamos.

Nepaisant to, lyga ir toliau planuoja atnaujinti savo reguliarųjį sezoną liepos 30-ąją Orlande, kur turėtų kovoti 22 pajėgiausios komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)