Devintą vietą Rytų konferencijoje užėmęs (41-41), bet įkrintamosiose nieko nepešęs Kanados klubas atsisveikino su Nicku Nurse'u.

Nuo 2018-iųjų vyriausiojo trenerio kėdėje Ontarijo provincijos sostinėje sėdėjęs strategas 2019-aisiais, kai Jonas Valančiūnas buvo išmainytas į Marcą Gasolį, su Kawhi Leonardo pagalba ir itin palankiai sukritus aplinkybėms sensacingai triumfavo NBA čempionate, o 2020-aisiais buvo pripažintas geriausiu lygos treneriu.

Vis dėlto pastaruosiuose dviejuose iš trijų sezonų „Raptors“ net nebeprasibrovė į atkrintamąsias. Šiemet tai nutiko po to, kai komanda įkrintamųjų mače namuose išbarstė 19 taškų persvarą, turėtą prieš Čikagos „Bulls“.

Skelbiama, kad paskutinėmis dienomis ir Kanados rinktinei vadovaujantis N. Nurse'as buvo net kelis kartus susitikęs su „Raptors“ prezidentu Masai Ujiri.

Šis viešai pareiškė, kad jo nedžiugino ir netenkino vaizdas, matytas šį sezoną, ir kad ekipai reikia permainų.

N. Nurse'as dar turėjo metus galiojančią maždaug 8 milijonų JAV dolerių vertės sutartį, bet dabar yra vienas kandidatų perimti autsaiderių Hjustono „Rockets“ vairą.

Tuo metu „Raptors“ derinių lenta gali būti patikėta Bostone į sekso skandalą įsivėlusiam ir dėl to „Celtics“ suspenduotam Imei Udokai.

Pranešama, kad jo santykiai M. Ujiri yra labai geri – abu vyrai turi Nigerijos šaknų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją