Anot D. Sabonio, kokia bus jo vasara, priklausys būtent nuo Oklahomos klubo vadovybės sprendimo.

„Būtų puiku vėl dalyvauti Europos čempionate, vėl atstovauti savo šaliai, bet viskas priklausys nuo „Thunder“. Nuo to, ką klubas norės, kad daryčiau ateinančią vasarą. Olimpinėse žaidynėse ginti rinktinės garbę buvo nuostabu, buvo puiku būti kartu su geriausiais sportininkais pasaulyje“, – oficialiam FIBA puslapiui sakė D. Sabonis.

Anot Domanto, prieš kelionę į Rio de Žaneirą jam teko išklausyti savo tėvo Arvydo Sabonio pastebėjimo.

„Jis teigė, kad olimpinės žaidynės bus visiškai kitoks turnyras nei Europos ar pasaulio čempionatas. Nes ten tu būni su pačiais geriausiais planetos atletais iš visų sporto šakų. Nepaprastą įspūdį paliko ir atidarymo ceremonija – džiugu, kad pavyko joje sudalyvauti“, – prisiminė 20-metis puolėjas.

Lietuvos rinktinėje D. Sabonis debiutavo 2015-ųjų Europos čempionate ir pasipuošė sidabro medaliu.

Šį sezoną NBA lygoje D. Sabonis nuolat žaidžia „Thunder“ starto penkete, ant parketo vidutiniškai praleidžia po 21 min., pelnopo 6,1 taško ir atkovoja po 3,6 atšokusio kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)