Nesėkmingai šios rungtynės susiklostė Domantui Saboniui, per 11 aikštėje praleistų minučių surinkusiam 2 taškus (1/4 met., 0/2 trit.), 1 atkovotą kamuolį, 2 asmenines pražangas ir net 5 prarastus kamuolius.

Per visą NBA istoriją užfiksuoti tik 25 atvejai, kai priekinės linijos krepšininkas per 11 ar mažiau minučių prarado 5 ar daugiau kamuolių.

Visgi šis skaičius neturėtų pernelyg gąsdinti Lietuvos krepšinio gerbėjų – šiame sąraše galime rasti ir ne vieną lygos legenda tapusį krepšininką, tarp kurių ir Amare‘as Stoudemire‘as, Billas Waltonas ar Kevinas McHale‘as.

„Thunder“ į pergalę atvedė dar vieną žvėrišką pasirodymą surengęs Russellas Westbrookas. Įžaidėjas ne tik surinko jau beveik kasdienybe jam tapusį trigubą dublį, bet ir pakartojo savo karjeros rekordą pataikydamas visus 17 baudų metimų bei fenomenaliu pasirodymu nulemdamas rungtynių baigtį.

Iki ketvirtojo kėlinio pabaigus likus kiek mažiau nei trims minutėms, Zachas Randolphas pataikė dvitaškį ir padidino „Grizzlies“ pranašumą iki 102:99. Tačiau nuo šios akimirkos naktis priklausė R. Westbrookui – „Thunder“ lyderis sumetė 15 taškų be atsako ir išplėšė pergalę Oklahomos klubui.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 38 (5/7 trit., 17/17 baud., 13 atk. kam., 12 rez. perd.), Joffrey Lauvergne‘as (3/4 trit.) ir Stevenas Adamsas (13 atk. kam.) po 16, Anthony Morrow (3/4 trit.) 15 taškų.

„Grizzlies“: Marcas Gasolis 31 (0/4 trit., 8 rez. perd.), Mike‘as Conley 18, Zachas Randolphas 16 (10 atk. kam.), Chandleris Parsonsas 12, Tony Allenas 11 taškų.

Iškovoję pergalę „Thunder“ tarpusavio reguliariojo sezono serijoje su „Grizzlies“ klubu išsiveržė į priekį rezultatu 2:1. Paskutinė ekipų akistata balandžio 6-ąją dieną vyks Memfio „FedEx Forum“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)