Dar vieną silpną pasirodymą surengė lietuvis Donatas Motiejūnas, aikštėje praleidęs tik aštuonias minutes. Per šį laiką D-Mo prametė po dvitaškį ir tritaškį, atkovojo du kamuolius bei surinko po vieną rezultatyvų perdavimą, bloką ir perimtą kamuolį.

Per pastarąsias trejas rungtynes lietuvis pataikė tik vieną iš vienuolikos metimų iš žaidimo.

Svečių klubas šį susitikimą užbaigė be savo lyderio Anthony Daviso, kurį trečiojo kėlinio viduryje bandymo atlikti dėjimą metu šiurkščiai sustabdė „Pacers“ aukštaūgis Mylesas Turneris. A. Davisas skausmingai nusileido ant parketo ir ne pirmą kartą šį mėnesį po prieš jį padarytos pražangos atliko baudų metimus ir šlubčiodamas paliko aikštę.

Pradiniai rentgeno tyrimai nustatė, jog „Pelicans“ lyderio trauma nėra rimta.

Net ir rungtyniaudami be savo rezultatyviausio krepšininko Naujojo Orleano žaidėjai sugebėjo prisivyti visas rungtynes pirmavusius varžovus ir rungtynių pabaigoje išlyginti rezultatą – 91:91, tačiau šeimininkai užtikrinčiau sužaidė pabaigą ir išlaikė pergalę savo rankose.

„Pacers“: Paulas George‘as 19, Mylesas Turneris 18 (12 atk. kam., 4 blk.), Thaddeusas Youngas 17 (6 per. kam.), Jeffas Teague‘as 16 (10 rez. perd., 8 atk. kam.), Alas Jeffersonas 10 taškų.

„Pelicans“: Anthony Davisas 16, Terrence‘as Jonesas ir E‘Twaune‘as Moore‘as po 15, Tyreke‘as Evansas 12, Jrue Holiday 11, Buddy Hieldas 10 taškų.
Naujojo Orleano klubas paskutinį kartą pergalę iš Indianapolio išsivežė tik 2010-ais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)